Noniin, tästä se lähtee, meijän blogi!

On niin mukavata käydä lukemassa niin tuttujen kuin tuntemattomienkin blogeja että siitä se ajatus sitten lähti. Itseasiassa tämä on myös vähän sitä varten, että voin pitää silmällä sitä, miten ahkerasti reenaillaan ja mitä. Jotenkin lisää motivaatiota kun tietää, että on "julkisesti" jotain päättänyt tavoitella.

1267459740_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Keli näyttää siltä että jokohan se alkaa olla tämä talvi täällä etelässä lusittu... Toisaalta harmi mutta toisaalta taas ihan huippua kun nuo koiraharrastusmahdollisuudet aikalailla monipuolistuvat kun lumi lähtee maasta. Niinpä nyt olisi syytä ottaa tehotreeniin tuo perustottelevaisuus jotta voi sitten keväällä keskittyä enempi muihin hommeleihin. Konstan kanssa olisi tarkoitus ihan tosissaan koettaa mejää ja Aapelin kanssa keskittyä siihen, että läpäistään taipparit :)

No, nyt kun olen itse kipeänä niin tulee tehtyä sisällä kaikkea pientä treeniä kuten sivulle tuloa ja erinäisten käskyjen nopeutta ja kestävyyttä. Isäntä kyllä lenkittää koirat mutta varsinkin Aapeli kaipaa muutakin aktiviteettia.