Milloin se kesä oikein alkaa? Ei tätä kylmyyttä kestä kukaan Päättämätön

Toisaalta on ollut koirilla helppoa kun ei ole hellettä liiemmin näkynyt... Käytiin tosissaan viime viikolla Vesipedon etelän veljesten kanssa Nuuksiossa lenkkeilemässä Nauru Mulla oli myös Konsta mukana mutta ei "vanhalla" herralla oikein hermo kestänyt nuorten kollien menoa. Jimiä komennettiin sen verran lujasti että Konsta ei taida enää niihin kekkereihin mukaan päästä. Ei siinä onneksi mitään käynyt eikä Jimikään näyttänyt pahemmin hätkähtävän Konstan varoitusta. Muut pojat paitsi Aapeli uivat kovasti. Aapelia taas jännitti kun muilla oli niin kova vauhti, hän tarvitsee uinti-rauhan Silmänisku 

1276754501_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Koko poppoo vedessä.

1276754414_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jimi, Remu ja Konsta.

1276754398_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vauhtia piisasi.

Viikonloppuna sitten oltiinkin mökillä! Kelit olivat aikas huonot mutta lenkkeilyyn ja treenaamiseen aivan oivat! Konsta mennä pompotti omia juttujaan mutta Aapelin kanssa tehtiin kaikki taippari-tehtävät mini-koossa. Haussa meillä oli kolme vaakkua aika lähellä mua kaaressa jotta saatiin minimoitua vaihtamisen riski. Mikähän siinäkin on että kun Aapeli suorittaa hakua musta kauempana, sillä tulee mieleen kaikki metkuja ja saattaa lähteä esim. etsimään muitakin variksia vaikka yksi on jo suussa... Lähellä vaakku otetaan suuhun ja palautetaan suoraviivaisesti. Sitten tehtiin vesityötä veneestä. Lauantaina dameilla ja sunnuntaina lokilla. Olen ihan turhaan miettinyt sitä venettä ja ottanut siitä paineita, Aapeli ei korvaansa lotkauttanut vaikka haki suhteellisen läheltäkin sitä Yllättynyt Ja sekin oli kiva nähdä että vedestä nouto sujuu pidemmältäkin matkalta hyvin ja arpomatta! Jälki oli ihan lyhyt ja vaikka vedin ihan oikella pupusella, jätin jäljen päähän tuon kaninnahasta tekemäni pupun jäljitelmän. Äidin mies oli nakitettuna avustajaksi ilmoittamaan milloin Aapeli on pupulla ja aloin sitten heti kutsumaan luokse. Vähän näytti siltä että Aapeli olisi pupun voinut pitää itselläänkin mutta kun kuitenkin toi luokse, palkitsin kikkareella kissan ruokaa Kieli ulkona Annoin vielä oikean pupun kannettavaksi ja ihan kivasti sekin nyt jo sujuu, ote on huomattavasti hellempi kuin joku aika sitten!

1276754380_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ei ihan paras mahdollinen ote.

Sunnuntaina juhlistettiin sitten Konstan 3 vee synttäreitä! Lahjat skipattiin kokonaan mutta molemmat pojat natustivat sitten isot luut ja me immeiset maiskuteltiin mustikkapiirakkaa Hymy Sunnuntaina tehtiin Aapelin kanssa vielä pari muistitehtävää ja en tiedä oliko molemmin puolinen väsymys, liian helppo tehtävä vai mikä mutta Aapelista näki että sitä ei kertakaikkiaan napostellut. Tein kotiin ajallessa päätöksen että käydään vielä maanantain kimppa-treeneissä ja sitten otetaan täysi tauko treenien kanssa viikon ajaksi jotta saadaan molemmat kerättyä taas vähän intoa.

Maantaina mulla olikin treeneissä sitten mukana täysin eri koira! Damit haettiin hirveätä vauhtia niin vedestä kuin maaltakin ja oltiin niin intopiukeana että! Mutta silti, aion nyt tuosta tauosta pitää kiinni Hymy Tosin viikonloppuna kun taas mennään mökille niin aion kyllä jäljen tehdä pupusella mutta varsinaista noutamista ei.

Oltiin maanantaina ihan helmi paikassa treenaamassa. Ensin käytettiin hyödyksi pienen salmen yliuitto-mahdollisuus luoksetulon muodossa. Olin ihan satavarma ettei Aapeli tule kaislikon läpi ja vähän hankalasta rannasta veteen mutta niinpäs tyyppi porskutti kiitettävää vauhtia mun luokse vastarannalle Lindan laskiessa remmistä irti Yllättynyt Sitten tehtiin ykkösmarkkeerauksia veteen ja lähetettiin ensin kaislikosta ja sitten vähän kauempaa aukeammalta paikalta. Meni tosi hyvin eikä Aapeli sitä kaislikkoakaan arkaillut, hyvä niin! Loppuun otettiin vielä linjat jokaisen tason mukaan. Me tehtiin motivoituna aika lyhyt. Ekalla kerralla Aapeli meni hyvin damille, nappasi suuhunsa ja lähti sitten seikkailemaan vaan eteenpäin kutsuistani huolimatta. Kutsuin pari kertaa mutta kun ei reagoinut, hyppäsin metsän puolelle piiloon. Hetken päästä näin kun koira viiletti ohitseni dami suussa ja jäi pyörimään muiden luokse hämillään kun ei tiennyt kenelle palauttaa Nauru Nousin puskasta ylös ja kutsuin luokse ja sainkin aika vauhdilla damin sitten käteen. Otettiin sama vielä uudelleen eikä seikkailua tällä kertaa esiintynyt joten oli hyvä lopettaa Hymy Loppuun otettiin vielä uudestaan luoksetulot salmen yli. Heitin Aapelille vielä pari kertaa damia ja vaikeahkosta rannasta huolimatta veteenmenot olivat hyvin vauhdikkaita, JEE!

1277192835_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aapeli ja treenipaikan tupasvillat Hymy Lindalle kiitokset kuvasta!

1276754159_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aikaa sitten Vaakkoissa: Aapeli noutaa saarekkeesta eikä ravistele välillä joten aika hieno vesikaari jää hännästä Nauru

Ainiin, laitoin sitten vihdoin sen taippari-ilmoittautumisen Kouvolaan 3.-4.7. ja nyt vaan jännätään mahdutaanko mukaan! Viikonloppuna tosissaan lähdetään mökin maalaus-talkoisiin, saas nähdä minkä värisiä koiria meillä on kun kotiudutaan Cool Aapelilla siis viikonloppuna luvassa lomailua ja kanijälkeä, Konstalla puolestaan ainakin verijälki kun se jäi viime viikonloppuna sateiden takia tekemättä!